Dostava i vraćanje unajmljenih proizvoda

Dostava

Proizvod dostavljamo na vašu kućnu adresu u roku 1-3 dana nakon narudžbe ili u dogovorenom roku. Proizvod možete naručiti odabirom dolje ili nas nazvati i uređaj naručiti telefonom: +385 (0)99 667 83 00

Iznajmljivač dostavu na području Republike Hrvatske obavlja Hrvatskom poštom (paketni distributer). Rok dostave je 1-3 radna dana u skladu s pravilima paketnog distributera: http://www.posta.hr/potanske-usluge/aljem-poiljku/-unutar-hrvatske/paket/rokovi-za-paket. U slučaju dužeg roka dostave, iznajmljivač će kupca / unajmljivača obavijestiti o predviđenom roku.

Svaki paket opremljen je identifikacijskim brojem. Paket je moguće pratiti na internetskoj stranici paketnog distributera: http://www.posta.hr/pracenje-posiljaka-u-unutarnjem-prometu

Popis mjesta u kojima se obavlja dostava paketa na kućnu adresu u Hrvatskoj: http://www.posta.hr/potanske-usluge/primam-poiljku/-iz-hrvatske/paket-181

Kupac / unajmljivač potpisom pri primanju paketa od dostavne službe (paketnog distributera - Opći uvjeti objavljeni su na poveznici na www.baby-njega.com) potvrđuje da se slaže s općim uvjetima iznajmljivača. Iznajmljivač ili njegov opunomoćenik (paketni distributer) od kupca / unajmljivača može zahtijevati uvid u identifikacijski dokument.

Način plaćanja i troškovi dostave

Plaćanje se može izvršiti pouzećem ili predračunom. Molimo vas da nas o plaćanju predračunom obavijestite, kako bismo vam mogli poslati račun. Troškovi dostave na računu navedeni su odvojeno. Trošak poštarine iznosi 5,80 EUR (odnosno 6,70 EUR sa HP Ekspress) do unajmljivača i nazad. Unajmljivač u slučaju vraćanja uređaja ne plaća nikakve dodatne troškove poštarine. U slučaju kupnje (manji, lakši proizvodi: npr. nosni aspiratori) poštarina iznosi 3,45 EUR.
Paketni distributer obračunava manju proviziju. Za sve pošiljke s otkupninom koje su popraćene nalogom za uplatu (obrazac HUB-1) na označeni iznos uplate, primatelju pošiljke naplaćuje se 1,83 % od iznosa, odnosno najmanje 0,80 EUR a najviše 11,00 EUR. U sjedištu tvrtke ne postoji trgovina s uređajima i maloprodajnim materijalom.
Iznajmljivač ili njegov opunomoćenik obavezuju se da će unajmljivača koji se odluči za unajmljivanje upoznati s uvjetima usluge i uručiti mu upute za uporabu uređaja. 

Reklamacija kupljenih proizvoda

Ako su proizvodi oštećeni tijekom prijevoza do kupca, kupac ih može u roku od najkasnije 8 dana nakon preuzimanja vratiti iznajmljivaču, koje taj nadomješta s jednakima ili vraća uplaćeni iznos. U slučaju reklamacije, troškove poštarine plaća iznajmljivač.

Raskid unajmljivanja i vraćanje

Unajmljivanje uređaja automatski se prekida s činom vraćanja uređaja. Kao datum vraćanja vrijedi datum predaje pošiljke Hrvatskim poštama. U slučaju prijevremenog vraćanja uređaja, zadnji se mjesec obračunava kao cjelina (npr. dogovoreni rok za najam je mjesec dana, vraćanje uređaja nakon 18 dana - obračunava se mjesec dana).

Unajmljivač uređaj vraća u bilo koju poslovnicu Hrvatske pošte bezplatno na naslov:

Ad Astras d.o.o.
Dravska  3
42208 CESTICA

Unajmljivač je dužan uređaj vratiti u komercijalnoj i transportnoj ambalaži! Unajmljivač je iznajmljivača dužan obavijestiti o vraćanju uređaja.