Monitori z nadgledavanje bebe

Monitori z nadgledavanje bebe

Tijekom trudnoće želja svakog roditelja je da se dijete, bez obzira na spol, rodi zdravo. Buduće majke i očevi redovito posjećuju ginekologa i jedva čekaju da čuju otkucaj srca, vide maloga ili malu kako raste i miče se. Kako bismo vam olakšali očekivanje tih trenutaka samo za vas napravili smo komplet AngelSounds s pomoću kojeg ćete moći svaki dan pratiti pomicanje djeteta, otkucaje njegova srca, štucanje, udaranje nogama...

Nakon rođenja ta želja prerasta u brigu i sve što želimo je djetetu omogućiti sigurnost te zadovoljstvo. Nakon što smo to osigurali smireno možemo obavljati svakidašnje poslove i uživati život. To nam omogućuju detektori disanja AngelCare s pomoću kojih možete nadzirati disanje djeteta i njegovo pomicanje bez neprestanog bdijenja nad njim.

Na tržištu postoje različiti elektronički uređaji za nadzor djeteta - babyfoni - koji vam omogućuju da dijete čujete. Najnoviji proizvod te vrste je zasigurno uređaj za nadzor, čija tehnološka naprednost vama osim zvuka i kontrole disanja osigurava i sliku - videonadzor. Omogućen je pristup od bilo gdje, čak i preko pametnog mobilnog telefona.

Zasad naša ponuda obuhvaća komplet AngelSounds s gelom za ultrazvuk, monitor disanja AngelCare, TopCom babyphone - elektronički uređaj za nadzor, Snuza monitor za praćenje pomicaja bebe, a trudimo se proširiti ponudu te omogućiti i najam ostalih pomagala. Svi monitori za nadgledavanje bebe mogu se unajmiti i uštedjiti novac.

Monitore za nadgledavanje bebe dostavljamo na vašu kućnu adresu u roku 1-3 dana nakon narudžbe ili u dogovorenom roku. Proizvod možete naručiti odabirom dolje ili nas nazvati i uređaj naručiti telefonom: +385 (0)99 667 83 00 ili na info@baby-njega.com

 

Suzi pretragu