Unajmljivanje dječje opreme

UNAJMLJIVANJE VAGA

Unajmljivanje vaga preporučujemo pogotovo kod beba koje su se rodile s malom  težinom te mamama koje bi željele znati koliko je dijete pojelo nakon dojenja. Vagu dostavljamo na kućnu adresu.

UNAJMLJIVANJE monitora Angelcare za nadzor disanja

Jedan od najčarobnijih trenutaka za roditelje novorođenčeta je kada promatraju svoje dijete kako spava i to u sigurnoj tišini. To je vrijeme kada svoje malo blago stavljaju na spavanje u kolijevku. Unajmljivanje monitora Angelcare za nadzor disanja prava je usluga za vas.

UNAJMLJIVANJE monitora Snuza za pračenje bebinih pokreta

Mobilni uređaj za nadgledavanje pokreta bebe vrlo je jednostavan i možete ga upotrebiti kod kuće i na putovanju, jednostavno se prikvači za djetetovu pelenu.

UNAJMLJIVANJE ELEKTRONIČKIH DADILJA

Unajmite dječju elektroničku dadilju TopCom Kidzzz i bezbrižno obavljajte sve poslove izvan sobe u kojoj dijete spava.

UNAJMLJIVANJE ELEKTRONIČKIH GRIJAČA BOČICA

Sve u jednom: grijač, sterilizator i grijač dječje hrane najprikladniji je odabir za malu kuhinju. Zašto kupovati ako grijač bočica možete unajmiti.

UNAJMLJIVANJE mjerača otkucaja srca ANGELSOUNDS

Želite li slušati otkucaje srca i micanje svog nerođenog djeteta? To je sad moguće unajmljivanjem uređaja AngelSounds. Prve zvuke moguće je čuti već od 12. tjedna trudnoće nadalje. Postoji čak i mogućnost snimanja i na taj način možete zauvijek pohraniti prve zvukove nerođenog mališana.

ASPIRATOR NA USISIVAČ BABY NOSSSE ASPIRATOR

Riješite se sekreta iz dječjeg nosića s pomoću aspiratora na usisivač BABY NOSSSE koji ne koristi potpunu snagu usisivača, nego je smanjuje na stalno i prikladno strujanje zraka. U sklopu aspiratora nalazi se i nastavak za nježne nosiće. Proizvod je prikladan od rođenja nadalje.

Suzi pretragu