Najam AngelCare AC300-1 mjesec

19.00€

Kod proizvoda: AC300_1M
Dostupna količina: Na zalihama
Količina:     - ILI -   Dodajte na listu želja
Dodajte za usporedbu

 Troškove unajmljivanja za prva dva mjeseca i troškove prijevoza unajmljivač plaća unaprijed i to pri preuzimanju uređaja, a prije toga se iznajmljivač i unajmljivač moraju dogovoriti o predviđenom roku vraćanja uređaja. Ako unajmljivač želi unajmiti uređaj na mjesec dana i vrati ga nakon mjesec dana, za preplaćeni (drugi) mjesec iznajmljivač vraća iznos na broj računa koji unajmljivač mora javiti iznajmljivaču. 

Angelcare monitor za nadzor disanja AC 300 je prijenosni uređaj i može se koristiti bilo gdje beba spava. Ispod jastučića / madraca senzor detektira najmanje pokrete djeteta i upozorava vas ako ne otkrije nikakav pokret nakon 20 sekundi. To je odličan dodatak kod nadzora disanja ako imate blizance koji spavaju u istoj sobi u različitim krevetima (za to su vam potrebne dvije jedinice monitora). Senzori i kabeli su potpuno pasivni. Ne prijenose električne energije i ne emitiraju bilo koji oblik energije, pošto uređaj napaja baterija.

Funkcije:

Senzorni uređaj ispod jastučića / madraca bebe prepozna svaki pokret vašeg djeteta. Alarm će se oglasiti ako nema nikakvog pomicanja nakon 20 sekundi.*

 Alarm funkcija "Tic" - Aktivirajte ovu značajku svoje jedinice i na monitoru će se svaki put kada se beba pomakne začuti zvuk "Tic“.

 Postavke osjetljivosti - Ova funkcija omogućuje da odaberete željenu razinu osjetljivosti pomicanja.

 Isključivo izvor baterije: indikator stanja baterije - indikator stanja baterije na prednjoj ploči omogućuje da saznate kada je vrijeme za zamjenu baterije.

 To je odličan dodatak kod nadzora disanja ako imate blizance koji spavaju u istoj sobi u različitim krevetima (za to su vam potrebne dvije jedinice monitora).

Rad na baterije omogućuje jednostavan prijenos proizvoda - pogodan za putovanja.

Sadrži:

  • dva senzorna uređaja
  • jedinica monitora
  • 2 AA beteriji
  • priključni kabel senzornog uređaja na jedinicu moitora
  • upute za uporabu
  • komercialno pakiranje

*Napomena: Senzorni uređaj se može koristiti sa standardnim dječjim jastukom / madracom, bez obzira na veličinu i debljinu. Međutim, to se ne može koristiti kod jastuka / madraca od memorijske pjene, bilateralnim madracima, madracima sa šupljim okvirom.

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Note: HTML is not translated!

Ocjena: Loše           Dobro

Upišite sigurnosni kod sa slike: