Najam AngelSounds - 1 mjesec

11.00€

Kod proizvoda: AS_1M
Dostupna količina: Na zalihama
Količina:     - ILI -   Dodajte na listu želja
Dodajte za usporedbu

Tijekom trudnoće želja svakog roditelja je da se dijete, bez obzira na spol, rodi zdravo. Buduće majke i očevi redovito posjećuju ginekologa i jedva čekaju da čuju otkucaj srca, vide maloga ili malu kako raste i miče se. Kako bismo vam olakšali očekivanje tih trenutaka samo za vas napravili smo komplet AngelSounds s pomoću kojeg ćete moći svaki dan pratiti pomicanje djeteta, otkucaje njegova srca, štucanje, udaranje nogama...

Angelsounds uređaj je najpopularniji fetalni dopler na tržištu. Ako želite kvalitetan dopler uređaj uz super cijenu onda je ovaj dopler za vas. Angelsounds fetal dopler omogućuje budućim majkama i očevima da čuju otkucaje srca bebe već sa 12 tjedana trudnoće. AngelSounds prijenosni je baterijski mjerač otkucaja srca namijenjen ranom otkrivanju otkucaja srca ploda i praćenju njegova daljnjeg razvoja tijekom trudnoće.  

Kako Angelsounds uređaj funkcionira?

Fetalni dopler Angelsounds radi na principu mjerenja protoka krvi kroz srce vaše bebe, a koristi se kako bi se jasno čuli otkucaji srca vaše bebe.
Zvuk otkucaja srca ploda su sa Angelsunds najbolje kvalitete.
Siguran i jednostavan za korištenje Angelsounds fetalni dopler je proizveden od strane tvrtke specijalizirane u proizvodnji dopler uređaja i ostale medicinske opreme za profesionalno medicinsko tržište.

Omogućuje vam da čujete otkucaje srca vaše bebe u udobnosti svog vlastitog doma i zbližite se sa vašom bebom već u najranijem stupnju trudnoće. Spojite priloženi kabel i snimite svoju bebu pomoću računala ili audio uređaja.

Najam može biti također jedinstveni poklon za svaku trudnicu - poklon će je oduševiti svaki put kad bude željela čuti što se događa u njezinom trbuhu.

  • Bez priključivanja na mrežni napon
  • Bez ultrazvuka
  • Bez radio valova
  • Poslušajte i snimite otkucaje srca vašeg još nerođenog djeteta
  • Pomaže zbližavanju majke i djeteta u trudnoći.

Set uključuje:

  • 1 x uređaj AngelSounds u ružičastoj boji (model JPSD-100S),
  • 1 x originalne slušalice,
  • 1 x kabel (za spajanje na računalo ili uređaj za snimanje),
  • 1 x upute za uporabu,
  • 1 x 9 V baterija.

Uređaj AngelSounds u skladu je s BS5724 (1. dio), IEC 601-1, UL544 i drugim međunarodnim sigurnosnim standardima i standardima koji se tiču medicinskih uređaja i pomagala s unutrašnjim napajanjem (na baterije).

Najbolji rezultati se postižu korištenjem AngelSounds ultrazvuk gela, kojeg možete kupiti u isto vrijeme sa rezervacijom monitora otkucaja srca AngelSound.

Napišite komentar

Vaše ime:


Vaš komentar: Note: HTML is not translated!

Ocjena: Loše           Dobro

Upišite sigurnosni kod sa slike: